Šta se dogodilo sa suprugom Zlatana Ibrahimovića: Ovo je tajna njenog izgleda u 53. godini

Piše: L. K. P.

Helena Seger već je bila poznata i vrlo uspješna žena kada je upoznala svog supruga Zlatana Ibrahimovića. Njen snažan karakter je ono što je izdvaja od svih pripadnica nježnijeg spola – ne gubi puno vremena na dotjerivanje, radi od svoje 13. godine, izgradila je svoje carstvo, a nema ni kućnu pomoćnicu. No, njene posljednje fotografije mnoge su ostavile bez riječi, jer ova atraktivna plavuša izgleda sve bolje i mlađe!

Naime, Helenu su paparazzi snimili kako sama uživa u šopingu u Milanu, a mnoge je iznenadilo jedno – u rukama je nosila torbu iz Zare. Ovim je potezom još jednom pokazala da nije tipična bogatašica i supruga nogometaša.

U njenoj okolini ističu da je odmalena bila svoja, te da nikada nije robovala trendovima. Naprotiv, uvijek je možemo vidjeti u krojevima koji djeluju vrlo udobno – a traperice, bijela majica, kapa, tenisice i dobra torba već su desetljećima njeni favoriti.

S druge strane, ponovno je oduševila mnoge svojim izgledom – njena plava kosa postala je voluminozna i savršeno isfenirana, a i u prilično opuštenom izdanju izgledala je vrlo atraktivno. Iako se mnogi pitaju koja je tajna njezinog mladolikog izgleda, istina je da lijepa Helena nema trikove.

Dvije su stvari ključne za njenu mladolikost i savršenu figuru u 53. godini – redovni treninzi i zdrava ishrana s vrlo malo grešaka. Bivša glumica i manekenka visoka je 170 centimetara, a težina joj se godinama kreće između 52 i 55 kilograma.

Pročitajte još