Ko su brendovi izlagači eventa “Pure look”?

Piše: L. B.

Pored gošći influenserica, ljekara specijalista i inspirativnih savjetnica za šminkanje i zdravu kožu, koji su posjetiteljima dali zlatna vrijedne savjete, event “Pure Look”,  pod pokroviteljstvom “Dnevnog avaza” i magazina „Azra“, uljepšali i osvježili kozmetički proizvodi partnera projekta.

 

 

U bogatom programu s nizom inspirativnih izlaganja, izlagača i panel diskusija, sponzori eventa bili su kompanije i beauty brendovi LOTUS ČAJEVI, LILIBETH KOZMETIKA, ORIFLAME, AM APOTECARY, CHANTALLE, OVNAK, ORBICO, SEMIKEM, , CASA DI CAMPARA.

Lotus apoteke sa svojim Lotus čajevima i Lilibet brendom


Zaronite u čarobni svijet Lilibet kozmetike i Lotus čajeva koji su kreirani od strane farmaceuta-fitoterapeuta, a nastali su iz želje da se kupcima ponude kvalitetni proizvodi koji djeluju u skladu sa prirodom.
Nudimo vam paletu proizvoda koji se sastoje od čajeva, losiona, ulja i krema za tijelo, njege za lice i posebne linije melema.
U proizvodnji se koriste prirodni ekstrakti, eterična i biljna ulja kako bi se stvorili proizvodi koji su nježni za kožu, brzo se upijaju, ne ostavljaju masne tragove i pružaju dugotrajne rezultate.

Oriflame kozmetika


Oriflame kompanija više od 55 godina omogućava ljudima iz cijelog svijeta da slave svoju ljepotu i ostvaruju svoje snove. Za ljubitelje ljepote kreiramo i nudimo visokokvalitetne, sigurne, moderne proizvode i jedinstvenu priliku da postanu dio globalne zajednice.
Kao brend iz Švedske, vjerujemo da kada se osjećate i izgledate lijepo, imate mogućnost da dosegnete svoj puni potencijal.
Svrha Oriflame misije, je da inspiriše, osnažuje i podržava ljude preduzetničkog duha širom svijeta koji dijele strast za ljepotom i blagostanjem. Naš biznis pruža vam jedinstvenu priliku da postanete dio kozmetičke industrije preporukom naših visokokvalitetnih proizvoda kreiranih u Švedskoj. S našom poslovnom prilikom možete početi da zarađujete novac od prvog dana, razvijate biznis i stvarate priiku da s nama putujete svijetom. Pridružite se našoj globalnoj zajednici ljubitelja ljepote!


AM Apothecary


AM Apothecary je kreativna priča nastala iz ljubavi prema biljkama i želje za kreiranjem zdravijih navika u svakodnevici.
Maida je magistar farmacije, dok je Alvin uvijek imao strast prema fotografiji i grafičkom dizajnu.
Svoje znanje utkali su u pakiranje, ali i pripremu kozmetičkih preparata koji će donijeti ono najbolje iz prirode za naše zdravlje.


CHANTALLE


Chantalle prirodna kozmetika je luksuz prirode u bočici. Nastaje od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, i sa ljubavlju. Iza brenda stoje magistrica hemije i doktor medicine.
Chantalle je prvi i jedini brend u BiH i šire koji proizvodi potpuno prirodni ruž za usne i ostalu dekorativnu kozmetiku, kao i serum za lice sa čistim 24-karatnim zlatom

OVNAK

Ovnak je vodeća distributerska kompanija u Bosni i Hercegovini specijalizirana za kozmetičke i hemijske proizvode te robu široke potrošnje za kućanstvo. Portfolio sadrži preko pedeset brendova i širok asortiman proizvoda, ali i djelatnosti, što omogućuje ispunjavanje različitih potreba potrošača. Ovnak beauty proizvodi namijenjeni su isticanju ljepote koji će vam pružiti jedinstven izgled.


ORBICO S BREDOM COLLISTAR


Orbico Beauty kompanija, specijalizirana je za distribuciju kozmetičkih proizvoda te je članica Orbico Grupe. Od 1996. godine pružaju usluge prodaje, marketinga, distribucije te maloprodaje na tržištu kozmetike. Danas su među vodećim distributerima u Evropi, prisutni u 19 zemalja s prometom od 209 miliona eura u 2018. godini.
Pokrivaju šest “beauty” kategorija (dekorativna i preparativna kozmetika, mirisi, njega kose, prirodni proizvodi te moda). Sa svojim partnerima imaju blisku saradnju kako bi primijenili jedinstvenu filozofiju i strategiju svakog brenda. To je ključ njihovog uspjeha.

Semikem

Semikem doo, Sarajevo je porodična privatna kompanija osnovana u maju 1989. godine. Kompanija uživa dugogodišnju tradiciju kao jedna od prvih registrovanih ovlaštenih firmi koja se bavi proizvodnjom, distribucijom, plasmanom i prodajom proizvoda namijenjenih medicini, farmaciji, naučnim disciplinama, edukaciji, prehrambenoj industriji, veterinarstvu, teškoj industriji, poljoprivredi, malim i srednjim zanatskim djelatnostima i za opštu upotrebu.

IMG-569d45feab65be9fa4390e7cb8207f56-V

CASA DI CAMPARA SKIN


Casa di Campara Skin je novi luksuzni brand prirodne kozmetike. Ovaj sofisticirani brand je svoju inspiraciju pronašao na obalama Neuma, a dizajniran je i proizveden u Bosni i Hercegovini. Cilj Casa di Campara Skin branda jeste da redefiniše koncept prirodne kozmetike tako što uvrštava luksuzne sastojke u formulacije proizvoda, očaravajući dizajn, i jake mirisne note svježe cijeđenog voća.
Casa di Campara Skin nam svojim proizvodima približava osjećaj vječitog odmora u kojem je svaki ritual njege kože i “me-time” putovanje na omiljene destinacije. Prva kolekcija Casa di Campara Skin branda donosi pet zanimljivih proizvoda za potpunu njegu kože, a to su: piling za tijelo, masažno ulje, losion za tijelo, gel za tuširanje i puter za tijelo.

Pročitajte još