Pogledajte kako izgleda sestra Jelene Đoković: Jedna drugoj su velika podrška, a evo kojim poslom se Marija bavi

Piše: L. K. P.

Jelena Đoković, supruga Novaka Đokovića, ima sestru Mariju Ristić koja se ne pojavljuje često u javnosti. Lijepa brineta veoma liči na svoju sestru Jelenu.

Marija je u sretnom braku s Budimirom Jovkovićem. Iako ne objavljuju često zajedničke fotografije, redovno im pratitelji ističu da su veoma lijep par. Obje sestre vole prirodan izgled pa šminku ne nose ili samo u rijetkim prilikama.

Jelenina sestra je prije nekoliko godina bodrila Novaka s tribina na US Openu pa su se mnogi zapitali ko je lijepa brineta u njegovom boksu. Isto tako, Marija je jedno vrijeme bila dio fondacije Novaka Đokovića, a onda je odlučila da se povuće i posveti se svom blogu koji se bavi raznim temama, prvenstveno putovanjima i modom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_)

Neki od naslova njenih tekstova su: ‘Istina o mitovima’, ‘Najčudnija tajna’ ,’Kako sam se zaljubila u Nicu’ i tamo je podijelila svoja razmišljanja, motivacije i bavila se raznim temama. Međutim, zadnji tekst je objavila 2019. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_)

Zaljubljenica je i u fotografiranje pa se na njenim društvenim mrežama mogu vidjeti fotografije s putovanja, ali i konja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Ristic (@_marija.ristic_)

Što se tiče privatnog života, Marija je vrlo zadovoljna, a u braku je već nekoliko godina, a slobodno vrijeme provodi baveći se jahanjem. U zadnje vrijeme često objavljuje fotografije na kojima su konji, jahanje i sve ostalo povezano s takvom vrstom biznisa. Čini se da su Marija i suprug započeli neku vrstu rekreacijskog centra ili škole za jahanje. To ne čudi jer je Marija veliki zaljubljenik u životinje.

Mariju na Instagramu prati više od šest hiljada ljudi.

Pročitajte još