Psihijatar siguran da je Britney Spears pred pucanjem: Kada imate mentalnu bolest ovog stepena, neophodno je liječenje

Piše: L. B.

Dvije i po godine nakon što je ozloglašeno starateljstvo nad Britney Spears okončano, poznati holivudski psihijatar misli da treba da se vrati u novi.

Dr. Charles Sophy pojavio se na “TMZ Live” emisiju u ponedeljak, usred izvještaja da je pjevačica (42) “potpuno nefunkcionalna” i da je u ozbiljnoj opasnosti da ostane bez finansijskih sredstava.

Otkrio je da ga uopšte nije šokiralo što je vidio vijesti o Spears, i da misli da ona mora ponovo da ima starateljstvo, nakon što je izbrisala svoj Instagram i ponovo ga aktivirala u roku od jednog dana.

Britni Spirs
Foto: Instagram

“Ne, to me uopšte ne iznenađuje jer je starateljstvo bilo tu s razlogom, i kao što ste rekli, možda nije bilo sa pravom osobom, stvarni proces mora da bude na mjestu”, rekao je psihijatar.

“Kada imate mentalnu bolest ovog stepena, potrebna vam je takva struktura, nadzor, i što je najvažnije, da uzimate lijekove”, istakao je doktor.

Spearsovoj je dodijeljeno starateljstvo 1. februara 2008. godine, a sudija je postavila njenog oca, Jamesa Spearsa i advokata Andrewa M. Valeta, za staratelje.

To se dogodilo kada je odbila da se odrekne starateljstva nad svojim sinovima sa bivšim suprugom i bila je smještena na psihijatrijskom odjeljenju u medicinskom centru Ronald Reagan.

Britni Spirs

Nastavila je da radi i izdaje albume tokom svog vremena tokom starateljstva, iako je ponovo ušla na psihijatrijsko odjeljenje 2019. zbog stresa od skoro fatalne rupture debelog crijeva njenog oca Jamiea.

Pojavili su se izvještaji 2019. da je Spears držana protiv njene volje tokom starateljstva, koji je navodno trebao da se završi 2009. godine, što je ustupilo mjesto pokretu “Oslobodite Britney”(eng.FreeBritney) i starateljstvu koje se završilo u novembru 2021.godine.

Ti izveštaji iz 2019. također su tvrdili da Britni nije uzimala lijekove, a Brofi sada tvrdi da vjeruje da je ova najnovija situacija sa njom zato što ona ne uzima lijekove.

Britni Spirs

“Pa, zbog ponašanja, maničnog trošenja novca, nepromišljenosti, uništavanja ljudi oko sebe, niko ne može da se osjeća bezbedno oko nje, niko ne može da je kontroliše, ona je van kontrole, na mnogo nivoa“, rekao je.

Najnoviji izvještaj “TMZ-a” u ponedeljak tvrdi da je Britney u “ozbiljnoj opasnosti” i psihički i finansijski, tvrdeći da nema nadzor i da ima “šokantne” promjene raspoloženja.

Navodno je potrošila više od milion dolara na svako od svojih brojnih raskošnih putovanja, a jedan izvor je rekao da je blizu bankrota.

Pročitajte još