Ana Rucner pokazala kako izgleda njen zagrebački stan: Pazila je na svaki detalj, a na jednoj prostoriji zavidi joj svaka žena

Piše: L. K. P.

Violončelistica Ana Rucner dopustila je svojim fanovima na društvenim mrežama da zavire u njen zagrebački stan pokazala kako je uredila svoju oazu mira.

Tako je u priči na Instagramu otkrila da u njenom stanu prevladavaju svjetliji tonovi i bijela boja, ali i da voli biljke u ukrasnim posudama za cvijeće.

Ranije se pohvalila i velikim ormarom u kojem ima pospremljenu zavidnu kolekciju cipela i odjeće, a kakvu priželjkuju mnoge žene.

A kada ne boravi na svojoj adresi, Ana uživa u dalekim putovanjima, a jedna od posljednjih lokacija koju je nedavno posjetila bila je Jamajka odakle se javila svojim fanovima.

– Bez, majice, bez cipela, bez problema. Tako kažu ovdje, tako ovdje i je! Deset predivnih dana kroz slikice… ovo ja zovem odmor. Hvala Jamajka, napisala je tada Ana uz objavu.

Ana je velika ljubiteljica putovanja pa je tako početkom godine sa svojim dečkom Markom Duvnjakom posjetila Šangaj, gdje je Kineze svojim koncertom uvela u 2024. godinu. Inače tamo često nastupa, toliko da zapravo Kinu naziva svojim drugim domom.

Ana i njen Marko zajedno i nastupaju, on svira bubnjeve, a za njihovu vezu saznalo se 2020. godine, kada su snimljeni u šetnji Zagrebom.

Rucner je prije bila u braku s 30 godina starijim muzičarem Vladom Kalemberom, s kojim ima i 17-godišnjeg sina Darijana, a bivši supružnici nakon razvoda ostali su u odličnim odnosima.

Pročitajte još