Holivudska glumica osvanula u hit cipelama kakve svi žele: Pogledajte briljantno izdanje Blake Lively

Piše: L. K. P.

Glumica Blake Lively osvanula je u fenomenalnom izdanju na lansiranju nove linije nakita Pharrella Williamsa za Tiffany & Co. u New Yorku.

Lijepa 36-godišnjakinja nosila je midi haljinu nalik sireni, tirkizne nijanse i posve optočenu šljokicama i srebrnim detaljima, u kojoj je doslovno zablistala. No, čak i više od haljine istaknule su se njene hit cipele.

Zvijezda ‘Tračerice’ birala stiletto cipele visoke pete i to u trenutno najpoželjnijem metalik dizajnu. Njen model isticao se srebrnim sjajem, vješto usklađenim s haljinom, te prednjim remenčićem dekoriranim sitnim cirkonima. Sve je zaokružila efektnom narukvicom koja se ispreplitala duž šake te pripadajućim naušnicama, a kosu je nosila u prepoznatljivim dugačkim loknama.

Ove cipele odavno su se nametnule kao glavni trend sezone, barem kada je riječ o modelima na visoku petu, a vrlo slične nedavno je nosila i glumica Emily Blunt, birajući brend Alexandre Birman.

Svoj metalik par zlatnog sjaja i efektnih cirkona također kombinirala na haljinu jarke boje, noseći narančasti model s potpisom Armani Privéa.

Srebrne i zlatne sandale prošle su sezone postale veliki hit (kao i druga obuća ovog glamuroznog dizajna), a to nastavljaju biti i ovog proljeća, što potvrđuje bogata ponuda u kojoj će svatko pronaći nešto prema svom ukusu – od udobnih cipela s punom petom ili ravnim potplatom preko zavodljivih sandala na vezanje oko gležnja do ovakvih glamuroznih stilettica koje nikad ne izlaze iz mode.

Pročitajte još