Sin Nicolasa Cagea optužen da je pretukao majku

Piše: L. K. P.

Sin američkog glumca Nicolasa Cagea (60), Weston Cage nalazi se na LAPD-u, dok policajci istražuju optužbe da je bio nasilan sa svojom majkom, Christinom Fulton, a nove fotografije prikazuju brutalne ozljede.

Izvori iz policijskih snaga kažu za TMZ da je Weston osumnjičen u izvještaju za napad na njegovu majku, a incident se dogodio prošle nedjelje navečer, kada je Weston bio u Christininom domu u Los Angelesu.

Rečeno je da su se Weston i Christina verbalno posvađali, a potom su se navodno i fizički obračunali. Izvori tvrde da je hitna pomoć poslana po Christinu, no niko nije prevezen u bolnicu.

Također, rečeno je da je tučnjava bila dovoljno jaka da je policija sada istražuje kao moguće kazneno djelo. Izvori tvrde da još nisu uhićeni, budući da je Weston već otišao prije nego što su oni stigli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by PerezHilton.com (@perezhilton)

Što se tiče Christinine izjave o svemu ovome, izvori s izravnim saznanjima kažu da je jednostavno pozvana da pomogne svom sinu dok se nosio s emocionalnim trenutkom te opovrgava ideju da je bilo svađe te traži privatnost.

Christina je fotografirana u nedjelju na parkiralištu. Na slikama se mogu uočiti modrice koje prekrivaju njezino lice. Ispod lijevog oka ima tamnocrvenu ozljedu, iako, ne izgleda previše natečeno, a na čelu i obrazu ima žute mrlje.

Pročitajte još