Toni Bijelić prvi put progovorio nakon razvoda: Ovo je istina o pomirenju sa Draganom

Piše: L. K. P.

Javnost je prije nekoliko sedmica šokirala vijest da se Dragana Mirković i Toni Bijelić razvode, ni jedno ni drugo nisu se tim povodom mnogo oglašavali.

Činjenica da se rastaju poslije tolike ljubavi i toliko zajedničkih godina očigledno je previše bolna za oboje, a reklo bi se da ne brinu ni za razna nagađanja o uzrocima kraha braka.

Međutim, austrijski biznismen sada se ipak oglasio.

Na reakciju ga je natjerala naslovna strana jednog tabloida, na kojoj je pisalo: “Obrt! Toni moli Draganu da mu sve oprosti, pjevačica otkriva detalje susreta”.

Toni je to objavio u svom Instagram storiju i preko naslovne stavio samo tri slova – laž.

Dakle, vijest nije tačna, ništa od pomirenja.

Podsjetimo, u zvaničnom saopćenju o razvodu Dragana je navela da već tri godine ne žive pod istim krovom, što je mnoge šokiralo i iznenadilo jer su se zajedno pojavili na njenom koncertu u Beogradskoj areni i iz njihovog ponašanja se nije dalo zaključiti da nešto nije kako treba.

Folk diva je nedavno istakla da se “osjeća nikad bolje i jače”.

– Ovo sada sam ja, mnogo jača nego što sam mislila da mogu biti, i svjesna sam sebe. Volim ovu novu sebe, da budem iskrena. To je zbog publike koja je uvijek izuzetno svjesna ko sam, mnogo više nego ja sama… Zbog publike sam mnogo puta prevazilazila brojne nevolje, priznala je.

Pročitajte još