Najšarmantniji muškarci rođeni su u ova tri horoskopska znaka

Piše: L. K. P.

Prema astrolozima određeni znakovi zodijaka obdareni su urođenim osobinama koje ih čine iznimno šarmantnima. Ovaj vodič otkriva astrološke osobine koje pridonose šarmu muškarca. Što ne mora značiti da će šarmirati i tebe.

Vaga: Lijepi izvana i iznutra

Vage su općenito poznate po svom šarmu i diplomatskim vještinama uz pomoć kojih glatko klize kroz odnose s ljudima. Muškarci rođeni između 23. septembra i 22. oktobra posjeduju prirodnu eleganciju i društvenu gracioznost što ih čini vrlo privlačnima. Vage su često mirotvorci u svojim krugovima, poznate po dobrom ukusu i stilu. Njihova sposobnost učinkovite komunikacije i njihova sklonost harmoniji privlače ljude. S naglaskom na pripadnice suprotnog spola zainteresirane za vezu… I da, jesmo li spomenuli da muškarci vage obični i dobro izgledaju?

 

Lav: Kraljevi – i njihove kraljice

Lavovi, koji vladaju zodijakom od 23. jula do 22. avgusta, utjelovljenje su samopouzdanja i karizme. Ovi muškarci vole svjetla reflektora i gotovo magično privlače ljude – muškarca lava koji uđe u prostoriju ili je u društvu zapravo je nemoguće previdjeti ili zanemariti. Njihovo je ponašanje odvažno, a stav kraljevski te odišu samopouzdanjem koje im priskrbljuje divljenje i odanost. Kako među prijateljima, tako i među pripadnicama suprotnog spola – imaju obožavatelje u oba tabora. Njihova toplina i velikodušnost jednako su veliki kao i njihova osobnost, što ih čini nevjerojatno šarmantnima.

Ribe: jer pravi muškarac je…

Muškarci ribe, rođeni između 19. februara i 20. marta, posjeduju sanjarski šarm koji je vrlo, vrlo privlačan pripadnicama ljepšeg spola. Poznati su po svojoj osjećajnost i emocionalnoj dubini (to cijenimo, zar ne, jer se se tako rijetko nađe?) ribe su pjesnici i sanjari zodijaka. Njihova empatija i intuitivno razumijevanje drugih čine ih duboko privlačnima. Imaju nježnu, brižnu prirodu koja privlači ljude k sebi, znaju pružiti utjehu i razumijevanje. S druge strane sve ove lijepe osobine ne čine ih nimalo “manje muškarcima”, dapače!

 

 

Pročitajte još