Charles Pearce progovorio o braku s Ellom Dvornik: Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi

Piše: L. K. P.

Charles Pearce oglasio se na Instagramu o svojoj vezi i braku s Ellom Dvornik.

– Upoznali smo se 2013. u Kopenhagenu, gdje je ona živjela. Pitao sam je hoće li se preseliti u London ili me više nikad neće vidjeti 14. februara 2014. Doselila se kod mene nekoliko dana kasnije. Došla je u London s manje od hiljadu eura, što je, ironično, provizija koju je zaradila na meni, napisao je uz članak u kojem piše da su se upoznali u Londonu i da se nisu mogli ranije vjenčati u SAD-u jer “Ella nije imala vizu”.

“Pišite šta želite o meni, ali ne lažite o stvarima koje tako lako mogu pobiti”, nastavio je.

“P.S. Imam 47 godina. P.P.S. Ja nikad nisam bio taj koji je varao u našoj vezi, do današnjeg dana”, dodao je.

Prije toga je objavio i najavu: “Slijedi istina…”

Podsjetimo, par je zajedno bio 10 godina, a vjenčali su se 2019. u Las Vegasu. Imaju dvije kćerke Balie Dee i Lumi Wren. Navodno je par još u aprilu 2023. u tajnosti podnio zahtjev za razvod. Tome su prethodili mjeseci razdvojenog života. Charles je živio u kući u Balama, u koju su se uselili 2021., a Ella je često boravila u Zagrebu, gdje se posvetila poslovnim obvezama.

Nakon što su zatražili sporazumni razvod braka, uslijedile su međusobne tužbe. Kako je objavila Slobodna Dalmacija, riječ je o tužbama u kojima se raspravlja o razvodu braka, starateljstvi i izdržavanju djece.

Ročište u postupku u kojem Ella tuži Charlesa već je održano, no on se nije pojavio. Ročište za tužbu u kojoj Charles tuži Ellu još nije održano. “Sve je sporno. Ne mogu se dogovoriti ni oko čega”, kazali su iz sudskih krugova za Slobodnu.

Inače, Ella je nedavno dala naslutiti da ni ona, poput Severine, više ne smije objavljivati fotografije djece na društvenim mrežama.

 

Pročitajte još