Suprug Maje Šuput danas slavi rođendan: S ovom bolešću se uspješno bori od djetinjstva

Piše: L. K. P.

Suprug Maje Šuput, Nenad Tatarinov danas slavi 41. rođendan. Odmah ujutro ga je dočekalo iznenađenje od sinčića Blooma i supruge Maje Šuput, koja je na svom Instagramu podijelila snimku rođendanskog iznenađenja.

Podsjetimo, Nenad je prošlogodišnji rođendan proslavio na Ibizi, a ove godine slavi u Marbelli, gradu u Južnoj Španiji. Porodica Tatarinov tamo  boravi već nekoliko dana, a tamo su proslavili i petu godišnjicu braka.

Nenad je nedavno za hrvatske medije otvoreno govorio o kožnoj bolesti s kojom se bori od djetinjstva. Riječ je o bolesti vitiligo, koja uzrokuje gubitak pigmenta i pojavu bijelih mrlja na koži.

– Vitiligo imam dugi niz godina otkad sam možda osnovna, srednja i već duže vrijeme je tako kako je, nadam se da se neće raširiti – rekao je.

Maja je vrlo aktivna na društvenim mrežama, na kojima dijeli zajedničke fotografije te porodične trenutke sa sinom Bloomom i suprugom.

Na medijsku pažnju koju izaziva njegova supruga se navikao, a na ulici prepoznaju i njega i Blooma. Nenad i Maja brinu o mališanu ravnopravno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by majasuput (@majasuput)

– Imamo tim koji uskače, ali smo tu vrlo, vrlo sami koncentrirani na njega i ponekad kad stvarno nam zatreba onda imamo pomoć. Tu smo oboje kod nas je to jedan timski rad koji jednostavno nema druge opcije, od početka smo involvirani oboje u istoj mjeri. Mi vjerujemo da je jedino tako moguće dalje. Na kraju krajeva treba uvijek naći nekakav trenutak kad se možemo posvetiti jedno drugome, to je isto tako bitno, to se ne smije zaboraviti – kaže Nenad. Progovorio je i o tome koliko voli svoju Maju i čime ga uvijek iznova osvoji:

„Lijepa osoba, ona je jedna onako sjajna, otvorena osoba svojom energijom, radošću, toplinom te privuče. Njena energija je ta koja je specifična i otvorenost je ta koja te privuče. Sve u svemu u jednom malom pakiranju jedno čudo, eksplozija emocija. Zato se ja osjećam uvijek uz nju jako dobro.“

Pročitajte još