Ovo je jednostavna i efikasna dijeta lijepe Fahriye Evcen: Zato nju voli neodoljivi Bali-beg

Piše: L. K. P.

Fahriye Evcen je jedna od najljepših turskih glumica. To moraju da priznaju čak i one pripadnice ljepšeg spola kojima je trn u oku jer im je “otela” neodoljivog Bali bega.

Rođena je u Njemačkoj, u junu će proslaviti 38. rođendan, ima dvoje djece i super zgodnog muža, radi punom parom, fotografi se otimaju za nju… I izgleda stvarno prelijepo.

Nakon drugog poroda vrlo brzo se vratila u staru formu. Prošlog januara na svijet je donijela drugog sina, a već prvih dana proljeća mogla je da uđe u staru garderobu. U čemu je njena tajna?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Sport joj je uvijek bio blizak. Rekreativno se bavila raznim aktivnostima, a i danas redovno radi pilates i gimnastiku uz muziku.

U vrijeme pandemije svoju kuću je pretvorila u pravu teretanu, otkrivaju turski mediji, i često vježbala zajedno sa suprugom.

Nakon poroda Fahriye se “bacila” na specijalan režim ishrane. Nije komplikovano i nema potrebe da angažujete nutricionistu, jer je sve prilično jednostavno, a veoma efikasno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Treba samo da izbjegavate šećer, brašno i so. Drugo, Fahriye je kontrolisala unos hrane i jela samo dva obroka dnevno, obavezno prije 20 sati.

Tajna je i u vodi: Fahriye je pila od 1,5 do 2 litra na dan. Ni premalo, ni previše.

Dala je prednosti zdravim napicima, a omiljen joj je sok od peršuna. Nije se odrekla nijedne namirnice, ali je u tanjiru svakog dana bilo svježe voće.

U kombinaciji sa redovnim vježbanjem rezultati će stići dok okom trepnete. Taman pred ljetnji odmor.

Izvor: hellomagazin.rs

Pročitajte još