Suri Cruise i službeno se odrekla oca Toma: Evo koju odluku je donijela nakon 18. rođendana

Piše: L. K. P.

Odavno je poznato da Suri Cruise nema nikakav odnos sa svojim slavnim ocem Tomom Cruiseom. Otkako se njena majka Katie Holmes razvela od njega i dobila potpuno starateljstvo nad Suri, njih dvije nastavile su živjeti same u New Yorku.

Jedina poveznica sa Cruiseom bila je dogovorena alimentacija od 400 hiljada dolara, koliko je holivudski glumac godišnje plaćao svojoj jedinoj biološkoj kćerki.

No, i taj iznos nestao je s 18. aprilom ove godine kada je Suri Cruise i službeno postala punoljetna. No, s punoljetnošću su došle još neke promjene.

Naime, Suri je donijela odluku da se više neće zvati Suri Cruise, već Suri Noelle, bar kada je na bini. Glumeći u njujorškoj predstavi ‘Head Over Heals’ Suri je predstavila svoj novi identitet, otkrivši kako je Noelle zapravo srednje ime njene majke Katie Holmes, koji je ova prigrlila, stvorivši novo, umjetničko ime.

Imati umjetničko ime u zabavnoj industriji nije ništa novo, zato ne čudi da se i Suri odlučila na takav potez, a hoće li u potpunosti i u svojim dokumentima izbrisati očevo prezime, saznat će se s vremenom.

Pročitajte još