Ovu pjesmu je Dženan Lončarević posvetio bratu kojeg je prerano izgubio

Piše: L. K. P.

Foto: Zoran Mandić/ATAImages

Dženan Lončarević poslednjih sedmica je u centru pažnje jednim ne baš lijepim povodom. Popularni pjevač razvodi se od supruge nakon mnogo godina braka, za koji su svi vjerovali da je skladan i sretan, ali očigledno ništa ne traje večno.

Veliki udarac Dženan je doživio i 2008. godine, kada je izgubio brata. Svojevremeno je o tome i pričao.

– Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobijedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled sretan, nasmijan i raspoložen. Morao sam da pjevam cijele noći i da napravim odličnu atmosferu – rekao je poznati muzičar iz Prijepolja, a onda objasnio o čemu se radi.

– Nepunih dvadeset dana prije toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želio da iznevjerim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine. Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmijehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Rijetko govorim o tome, rijetko se i prisjećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto.

Dženan Lončarević posvetio je i pjesmu pokojnom bratu Senadu. Zove se “Strah me da te sanjam”, a objavljena je na albumu iz 2009. godine.

Za brata je bio veoma vezan i mnogo mu je značio. Njegov prerani odlazak ostavio je ogromnu prazninu, od takvih gubitaka čovjek se nikad ne oporavlja, čak i kada je savršeno svjestan da život mora dalje.

izvor: hellomagazin.rs

Pročitajte još