Ko je otac Aleksandre Prijović i u kakvim su odnosima?

Piše: L. B.
Pjevačica Aleksandra Prijović brižljivo je gradila muzičku karijeru i doživjela uspjeh na kojem joj zavide i mnogo starije kolegice. Njena turneja od Istoka do Zapada učinila ju je popularnom ne samo u Srbiji, već i u drugim zemljama regiona.

Mnogi su imali prilike da vide da joj je majka Borka Mihajlović, pored supruga, najveća podrška, ali o njenom ocu se u javnosti ne govori mnogo.

Zapravo, samo rijetki znaju kako izgleda otac Aleksandre Prijović, a mnogi se pitaju da li su u dobrim odnosima budući da se on s kćerkom gotovo nikad ne pojavljuje pred kamerama.

Iako dugo nisu bili u dobrim donosima, Aleksandra se trudila da ih pomiri i čini se da je u tome i uspela. Sada se često nađu na zajedničkim proslavama, vesele se, među njima više nema ljutnje, već gaje normalne međuljudske odnose.

Aleksandrin otac često dolazi kod kćerke u posketu i kao i majka, velika joj je podrška. Mediji su prošle godine pisali da se Nedeljko nedavno oženio po drugi put i da je kćerka bila gost na očevoj svadbi.

Pročitajte još