Zašto o lijepoj Turkinji koja je zapela za oko i Bradu Pittu svi pričaju u Cannesu

Piše: L. K. P.

Turska glumica Hande Erçel koja je publiku osvojila ulogom Ede u seriji ‘Miriše na ljubav’ pojavila se na filmskom festivalu i zablistala na dva događanja. Pratnja joj je bio dečko, influenser Hakanom Sabanci.

Glumicu i model Hande Erçel turski mediji nazivaju ‘pravim draguljem njihove zabavne industrije’. Njena karijera, usponi na modnim pistama i brojne uloge u popularnim serijama stvorili su nevjerojatnu priču o uspjehu. Danas je jedno od najpoželjnijih lica u Turskoj, a svojevremeno je zapela za oku i Bradu Pittu.

Na snimanju serije ‘Miriše na ljubav’ ona i Kerem Bursin su se zaljubili, a njihova ljubavna hemija osjetila se i u kadru. Odradili su profesionalno svoj posao, a onda se razišli. U Cannes je tako lijepa Turkinja stigla u pratnji novog dečka, influensera Hakana Sabancija, sina jedne od najimućnijih porodica u Turskoj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

Uživala je u njegovom društvu i dugoj haljini s dubokim dekolteom sačinjenoj od izvezenih perlica zbog koje su svi okretali glavu za njom.

Inače, glumica se u Cannesu pojavila i na premijeri filma ‘Megalopolis’ kada je privukla pozornost noseći zadivljujuću Balmain crvenu haljinu bez naramenica sa skulpturalnom mašnom koja naglašava siluetu i eleganciju.

Pročitajte još