Pogledajte čarobnu vjenčanicu Eminemove kćerke Hailie: Kako godine prolaze

Piše: L. K. P.

Hailie Jade, kćerka legendarnog repera Eminema, udala se za svog partnera Evana McClintocka. Hailie, koju mnogi poznaju iz Eminemovih pjesama, na svom Instagramu podijelila je nekoliko fotografija s vjenčanja koje se održalo u gradu Battle Creeku u američkoj saveznoj državi Michigan.

Eminemova kći Hailie Jade bila je prekrasna mlada u bijeloj vjenčanici sirena kroja sa srcolikim izrezom. Vjenčanica bez naramenica prianja uz tijelo te se od koljena širi u raskošan, slojeviti kroj sa šlepom. Hailie je nosila i dugački veo od tila te buket od bijelog cvijeća. Nakit je bio minimalan te je imala samo sitne biserne naušnice, a kosu je svezala u nisku punđu s dva raspuštena pramena sa strane.

Na fotografijama koje je podijelila na Instagramu vidi se i bajkovita lokacija na kojoj se održalo vjenčanje, kojem je prisustvovao i mladenkin slavni otac Eminem. Među uzvanicima bili su i Dr. Dre i 50 Cent, Eminemovi prijatelji i kolege.

– Nismo mogli poželjeti bolju, ljepšu proslavu. Toliko suza radosnica je proliveno, toliko smijeha i osmijeha je bilo i toliko se ljubavi osjetilo. Evan i ja jako smo zahvalni za svu porodicu i prijatelje koji su doputovali kako bi nas podržali i bili dio ovog novog poglavlja naših života kao muža i žene, napisala je Hailie Jade na Instagramu. Hailie i Evan McClintock, koji radi kao izvršni direktor u jednoj softverskoj tvrtki, upoznali su se tokom studija u Michiganu, vezu su započeli 2016. godine, a zaručili su se prošle godine u februaru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hailie Jade (@hailiejade)

Hailie Jade jedino je biološko dijete Marshalla Brucea Mathersa trećeg, umjetničkog imena Eminem, koje je dobio u braku s Kimberly Anne Scott, za koju se dvaput ženio. Bivši supružnici nad kćerkom dijele zajedničko starateljstvo te su, nakon burne prošlosti, sada u prijateljskim odnosima.

Eminem ima i dvije usvojene kćerke, Alainu Marie, koja je biološka kćerka njegove šogorice, odnosno sestre Kimberly Anne Scott te Stevie Laine, koju je Kimberly dobila s drugim muškarcem. Reper je također podigao i odgojio svog mlađeg polubrata Nathana.

 

Hailie Jade rođena je 1995. godine, 2018. diplomirala je psihologiju na državnom univerzitetu u Michiganu, a danas ova 28-godišnjakinja, zajedno s prijateljicom Brittany Ednie, vodi svoj podcast “Just A Little Shady”, utjecajna je na društvenim mrežama te je kreirala i vlastitu modnu liniju. Jasno je da je naziv podcasta inspiriran Slimom Shadyjem, kultnim alter egom njenog oca.

Eminem tokom života i karijere nije često govorio o Hailie, njihove javne zajedničke fotografije izrazito su rijetke, ali zato je svoju mezimicu spominjao u svojim pjesmama. Možda najpoznatiji stihovi u kojima spominje Hailie su oni iz pjesme “Cleanin’ Out My Closet” iz 2002., kada je Hailie imala sedam godina:

And Hailie’s gettin’ so big now, you should see her, she’s beautiful.

Pročitajte još