Devedesetih je bio omiljeni holivudski zločesti dečko, ljubio je i brojne poznate ljepotice: Iznenadit ćete se kako izgleda sa 60

Piše: L. K. P.

Matt Dillon u 90-ima je bio omiljeni holivudski zločesti dečko, a sada je iznenadio pojavom na Filmskom festivalu u Cannesu.

Holivudski glumac Matt Dillon na 77. Filmskom festivalu u Cannesu predstavlja film “Being Maria” u kojem glumi Marlona Branda.

Nekadašnjeg zločestog holivudskog dečka odavno nismo imali priliku vidjeti, a u Cannesu je pokazao da mu godine ne mogu ništa. Iako je ponosno istaknuo svoje sijede vlasi, Dillonov izgled nikako ne odaje da mu je već 60.

Dillona mnogi najbolje pamte iz kultne komedije “Svi su ludi za Mary”, u kojoj je glumio s Cameron Diaz koja mu je u to vrijeme bila i djevojka.

Među brojnim ljepoticama koje je ljubio bile su i Melanie Griffith, Heather Graham te Brooke Shields, a od 2014. bio je u vezi s italijanskom glumicom Robertom Mastromichele, no ove godine se saznalo da su prekinuli.

Matt je glumačku karijeru započeo nakon završetka srednje škole. Otkrila ga je Jane Bernstein, koja je bila lovac na talente te zadužena za pronalaženje tinejdžera koji bi u jednom filmu iz davne 1979. godine odlično odglumili mladež izvan kontrole. U početku je pitala u spomenutoj školi imaju li kakve prijedloge, no ubrzo je shvatila da takvi klinci ne provode previše vremena u školi.

Pročitajte još