Ne mogu se kontrolisati: Ovih pet horoskopskih znakova ne znaju da štede

Piše: I. H.

 

Ako govorimo o novcu, postoje dvije grupe ljudi – oni koji ne štede i oni koji gledaju da svaku marku uštede.

 

Da li spadate u jednu ili drugu grupu, zavisi pomalo i od astrologije, a u nastavku se nalazi lista znakova koji baš i ne znaju da štede i jednostavno ne vole da čuvaju novac, pa ni za crne dane.

 

Strijelac

 

Oni žive u trenutku, sada za sada i ne gledaju u budućnost, piše Times of India. Strijelčevi skoro nikad ne ulažu ni u materijalne stvari, pa zato i nemojte da očekujete da nose skupu odjeću.

 

Vaga

 

Često pripadnici ovog horoskopskog znaka znaju i da “zaglave” u kreditu jer neodgovorno kupuju i troše novac sa kartice. Smatraju se lijenim znakom kada su finansije u pitanju i ne štede nimalo, prenosi Ona.

 

Blizanci

 

Pošto je ovo društveni znak Zodijaka, Blizanci žele da ostave najbolji utisak pred svima. Ekstravagantni su u izlascima, a istina je da sebi mogu priuštiti najjeftiniju brzu hranu. Također, znaju da kupuju stvari koje im uopšte ne trebaju.

 

Ovan

 

Ovaj znak ne zna da kaže ne kada neko od njih traži pozajmicu, pa su jako široke ruke čak i ako oni jedva sastavljaju kraj sa krajem. Upravo ta pomoć ih može gurnuti u ambis i da na kraju bukvalno budu bez marke i bez ušteđevine.

 

Škorpija

 

Škorpija može “propasti” ukoliko se druži sa nekim ko ima skup osjećaj za ukus. Mogu, recimo, biti sa osobom koja odlično zarađuje, a Škorpija neće dozvoliti da partner sam snosi troškove.

Pročitajte još