Kraljica Rania nosi haljinu brenda koji obožava Kate Middleton: Jedan detalj je skoro sve pokvario

Piše: L. K. P.

Jordanska kraljica Rania redovno izaziva divljenje svojim profinjenim i istančanim modnim stilom. Proslava Dana nezavisnosti u Jordanu bila je prilika koja je zahtijevala besprijekoran stajlinga, a Rania je odabrala savršenu haljinu. Ipak, jedan detalj modnim kritičari nije baš najbolje sjeo.

Službena i važna ceremonija bila je savršena prigoda da Rania pokaže novu haljinu. Naime, za razliku od drugih pripadnica kraljevskih porodica Rania nije poznata po recikliranja modnih kombinacija te praktički u svakoj prilici nosi novu i skupocjenu odjeću, odabranu s velikom pažnjom na temelju službenog događanja na koje treba doći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

U ovom slučaju, svečanost povodom Dana nezavisnosti Jordana zahtijevala je strogi dress code i nije slučajno da se sjajna Rania odlučila za monokromatski izgled i to u bordo boji. Puna i tamna nijansa, savršeno se slagala s njenim tenom, koja je haljinu s potpisom bredna Solace London učinila još ljepšom. Inače ovaj brend voli i Kate Middleton.

Rania je odabrala model Lydia koji je britanski brend dizajnirao i u svjetlijim nijansama poput krem, električno plave, karamel i neizostavne Barbie roze boje. Haljina je dugačka i vijugavo leži na kraljičinoj silueti, ali bez previše prianjanja, a ukrašena je s naboroma na desnom ramenu koji se protežu i nastavljaju u rukav s efektom ogrtača.

Besprijekorno – riječ je koja najbolje opisuje izgled i stil Ranije od Jordana. Ova je haljina bila savršen izbor za službenu na kojoj su prisustvovali i visoki dužnosnici i časnici, članovi diplomatskog zbora te predstavnici političkih stranaka, organizacija civilnog društva i strukovnih udruga. A izgled je dodatno ‘začinila’ Manolo Blahnik salonkama špic vrha u brončanoj nijansi.

No, po pitanju modnih dodataka Rania je ovaj put učinila odmak od provjerene i besprijekorne formule elegancije. Tako je umjesto klasične clutch torbice, najčešćeg izbora za službene prilike odabrala neobičan model. Sudeći prema slikama, radi se o maloj torbici za rame s kratkom ručkom, izrađenoj od nježno sive tkanine koja podsjeća na teddy kapute. Modni stručnjaci bili su pomalo iznenađeni ovim izborom, šapčući i modnoj greški koja je potkrala čak i besprijekornoj Raniji. Ipak, jedno je sigurno – jordanska kraljica izgleda tako dobro da joj se može sve oprostiti.

Pročitajte još