Iz palače otkrili detalj iz svakodnevice Kate Middleton

Piše: L. K. P.

Posljednje mjesece princeza od Walesa provodi okružena porodicom, daleko od znatiželjne javnosti, boreći se s karcinomom, zbog čega je njen raspored ispražnjen skroz do kraja 2024. godine.

– Velik broj zaposlenika treba znati točan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Katein kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine, rekao je izvor za Daily Beast.

Prijatelj blizak princu i princezi od Walesa potvrdio je kako porodica brine za njeno fizičko i mentalno zdravlje.

– Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje, kaže izvor i dodaje:

„Čim škola završi, porodica seli u Sandringham.“

Prema pisanju britanskih medija, njen izostanak iz javnog života i nepojavljivanja ne znači da su je obožavatelji zaboravili. Dapače, iz palače su otkrili kako je do sada na njezinu adresu stiglo na desetke tisuće pisama u kojima nepoznati ljudi žele Kate Middleton brzo ozdravljenje i svu snagu u borbi s karcinomom.

Zaposlenici palače našli su se zbog toga u problemu, a sve iz jedne želje – u ime princeze žele zahvaliti svakom ponaosob na dobrim željama upućenim ka ozdravljenju Kate Middleton. Za sada, priznaju, u tome uspijevaju, a tako će nastaviti i dalje.

Pročitajte još