Sa samo 19 godina postala je Miss Jugoslavije: Danas ima 61 godinu i simbol je ljepote, ovo je njena životna priča

Piše: L. K. P.

 

Zanosna manekenka Ana Sasso rođena je 1963. godine u Splitu. Sa svega 19 godina osvojila je titulu Miss Jugoslavije, nakon čega joj se otvaraju vrata mnogih prestižnih modnih angažmana u Parizu i Milanu.

Pored onih u svijetu modelinga, lijepa Ana dobila je i nekoliko ponuda za filmske uloge, koje je odbila zbog scena u toplesu koje nije željela da snima.

Iako je cijela bivša Jugoslavija uzdisala za njom, Sasso nije imala sreće u ljubavi. Dva puta se udavala, a oba braka bila su burna i propraćena skandalima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Njen prvi suprug bio je kontroverzni splitski ugostitelj Nenad Bare Teklić. Nekrunisani kralj noćnog života u Hrvatskoj, uvijek je bio u društvu lijepih žena kojima nije mogao da odoli, te ne čudi što brak sa jugoslovenskim seks simbolom nije dugo potrajao.

Nakon razvoda, Sasso ne gubi nadu i udaje se za pravnika Igora Frančeskog – ni on se nije dugo zadržao u njenom životu. Naočigled svih u Splitu, Igor ju je svakoga dana varao sa drugom, od Ane mlađom djevojkom.

Dvije godine nakon razvoda, Frančeski se našao u epicentru skandala, kada je u njegovom stanu uhapšena grupa djevojaka koje se bave prostitucijom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Sasso (@sasso.ana63)

Danas, Ana Saso ima 61 godinu i još uvijek je sinonim za vanvremensku žensku ljepotu. Prema pisanjima hrvatskih medija, svoju sreću konačno je pronašla u zagrljaju izvjesnog ljekara Hrvoja Tomaševića, u čijoj ljubavi uživa već više od jedne decenije.

Izvor:glossy.rs

Pročitajte još