Godinu nakon razvoda Momčilo Otašević otvorio dušu: Otkrio da li će opet stati na ludi kamen i koliko mu je ljubav važna

Piše: L. K. P.

Foto: Boško Karanović

Ljubavni život Momčila Otaševića itekako zanima nježniji spol, posebno otkako se razveo.

Nakon kraha braka sa kolegicom Jelenom Perčin, crnogorski glumac je govorio je o tome da li će u budućnosti ponovo stati na ludi kamen, kao i o tome koliko mu je ljubav važna.

– Možda je i najvažnija. Ne možda, nego sigurno. Veliki reditelj Jagoš Marković, sa kojim sam dosta radio u pozorištu, znao je da kaže: “Ljubav je najvažnija.

I u mržnji je ljubav najvažnija.” Na sceni, ali i u životu. Što ću bez ljubavi? Koji je smisao? Gdje ću? S kim ću? – izjavio je glumac za hrvatski “Story”.

Podsjetimo, Momčilo Otašević i Jelena Perčin stavili su tačku na brak pre nešto više od godinu dana, kada su i zvanično potvrdili da će se njihovi putevi razići.

Glumica je tada za hrvatske medije otkrila kako se osjeća po pitanju razvoda.

– Uh, teško pitanje. Teško je. Glupo je da lažem. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila da ne pričam o svojoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o razvodu.

Svaki razvod je grozan. Grozan događaj i grozno razdoblje. Skoncentrisana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece – istakla je Jelena.

– Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jeste nisam još doživjela. Naime, dokle god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav nego iluzija ljubavi.

Ni iz jednog svog odnosa nisam otišla a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila.

Nekadašnji supružnici u braku su dobili dvoje djece, kćerku Mašu i sina Jakšu.

Pročitajte još