U ovom luksuzu Haris Džinović je ostao sam: Zavirite u dnevni boravak raskošne vile u kojoj s Melinom nije pronašao sreću

Piše: L. K. P.

Dom Harisa i Meline Džinović na Senjaku godinama je građen, popularni pevač nekoliko puta je od nule sa arhitektom započinjao projekte kako bi svaki detalj unutrašnjosti, ali i spoljašnjosti vile zadovoljio standarde i želje njegove porodice.

Konačno su se 2021. godine sa nasljednicima Đinom i Kanom uselili u velelepnu vilu na Senjaku, čija je vrijednost procijenjena na dva i po miliona eura.

– Čitav enterijer urađen je po projektu arhitekata, ali Haris i Melina su zajedno učestvovali u svemu i ništa nije moglo da se radi bez njihovog odobrenja.

U kući je takođe urađena teretana, sala za proslave, spa centar, a u dvorištu je i bazen – rekao je izvor blizak paru svojevremeno, a onda su vlasnici postepeno počeli da dijele detalje svog doma.

Sada već bivši supružnici nikada nisu bili zagovornici dijeljenja privatnog života na društvenim mrežama, njihova kćerka Đina često objavljuje fotografije iz doma u kojem je ostala da živi sa bratom i ocem.

Nerijetko lijepa mezimica pjevača i modne kreatorice pokazuje u kakvom luksuzu živi, a nedavno je osvanula fotografija dnevnog boravka koji je izrađen u mermeru, a u čijem središtu se nalazi kamin.

Luksuzu doprinosi kontrast crnog i bijelog mermera, kao i kristalni lusteri i umjetnine, koje krase centralno mjesto okupljanja u kući Džinovića.

Prostrani dnevni boravak nastavlja se na trpezarijski dio, u kome porodica najčešće zajedno objeduje, a cijeli dom ispunjen je cvijećem i skupocjenim komadima namještaja, koje je Melina dvije godine pažljivo birala.

 

Ipak, dom Harisa i Meline Džinović nije bio mjesto sreće i ljubavi jer su samo godinu dana po useljenju uslijedile prve bračne svađe koje su kulminirale razvodom.

Modna kreatorica spakovala je kofere i napustila porodičnu vilu, te sada živi u elitnom dijelu srpske prijestonice sama.

Djeca su ostala sa Harisom te uživaju u svim čarima luksuza koje su im roditelji omogućili.

Pročitajte još