Za Samanthu iz serije “Sex i grad” vrijeme kao da je stalo: Ovaj 14 godina mlađi frajer osvojio je srce Kim Cattrall

Piše: L. K. P.

Zvijezda serije ‘Seks i grad’ izgledala je nevjerovatno na modnoj reviji Alexandera Wanga u New Yorku. Sreću u ljubavi pronašla tek s četvrtim partnerom kojeg je upoznala prije nekoliko godina, a iza sebe ima tri braka.

Kim Cattrall i Russell Thomas rijetko se skupa pojavljuju u javnosti, a i ovaj put su privukli znatiželjne poglede. Ona je pokazala svoju neprolaznu ljepotu i stil u pravom ‘Samantha izdanju’ – crnoj sako mini haljini, samouvjereno pozirajući držeći ruku svog zgodnog partnera koji se uskladio s njom u crnom odijelu.

Slavna glumica već osam godina ljubi audio inženjera, a upoznali su se 2016. nakon što je Kim snimila esej o nesanici za Woman’s Hour na BBC Radiju 4. Ispričala je kako ih je pandemija COVID-a zaključala zajedno i stavila pred njih pravi test veze, ali i da su otada nerazdvojni te žive na relaciji između New Yorka, Kanade i Londona.

Baš kao što je to i u kultnoj seriji ‘Seks i grad’, njen život obilježili su usponi i padovi u ljubavi. Budući da se prije tri puta udavala, kaže da cijeni Russellovu sposobnost da je nasmije i ugodu koju osjeća uz njega. ‘Jednostavno je s njim sve lako. Vrlo mi je ugodno u njegovoj blizini. Ima opak smisao za humor. I ugodan je za oči!, izjavila je glumica.

Pročitajte još