Zavirite u Ronaldov i Georginin dom u Madridu: Sve je oduševio luksuzni kamin u dnevnom boravku

Piše: L. K. P.

Cristiano Ronaldo jedan je od najbogatijih sportista na svijetu, zaradio je toliko novca od svojih nastupa na terenu, ali i osigurao unosne sponzorske ugovore i mudro uložio svoju zaradu. Vlasnik je nekoliko luksuznih nekretnina, ali lokacije nisu toliko poznate. Međutim, sad je njegova dugogodišnja partnerica Georgina Rodriguez otkrila kako izgleda jedan od njihovih domova.

Lijepa influenserica i jedna od najpoznatijih WAGS-ica svijeta pokazala je detalje. Par se odlučio za minimalistički stil pri uređenju doma, a prevladavaju bež i neutralnih tonovi. Ona je na društvenih mrežama objavila niz fotografija iz njihove vile te jednostavno napisala: ‘Dom’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Riječ o njihovom domu u Madridu, a veliki fanovi su rekli da se sjećaju kako je u serijalu ‘Ja sam Georgina’ bio u konstrukciji. Isto tako, mnoge je oduševio njihov kamin koji izgleda jedinstveno i luksuzno, a ograđen je mramorom. Na stolu u dnevnom boravku uz cvijeće, nalazi se i naslovnica časopisa s Georgininom fotografijom.

Uz to, slavna Argentinka pokazala je i kuhinju koja je također u bež boji i sadrži veliki otok.

Inače, par je za svoj dom odabrao četvrt u Madridu u kojoj žive brojni nogometaš, La Finca, a nalazi se na sjeveru Madrida. Ronaldo je jedan od njih, a njegova je kuća jedna od najvećih u kompleksu, gdje kuće posjeduju i Gareth Bale, Eden Hazard, Toni Kroos, Diego Simeone i Zinedine Zidane.

Pročitajte još