Omiljena Turkinja iz “Zlatnog kaveza” pohvalila se neobičnim talentom: Ovome se baš niko nije nadao

Piše: L. K. P.

Afra Saracoglu već je postigla niz uspjeha u glumačkoj, ali i manekenskoj karijeri, a u Turskoj se smatra trenutno najtraženijom glumicom u televizijskoj industriji. U seriji ‘Zlatni kavez’ oduševljava ulogom Sejran. Osim glumačkih očito ima talent i za muziku.

Zbog egzotične ljepote novinari je nazivaju turskom Adrianom Limom.

Gledaoci u regionu su je upoznali u seriji ‘Fazilet i njene kćeri’ u jednoj od glavnih uloga. Tumačila je Edže, Faziletinu mlađu kćerku koja je na sve spremna zbog slave i novca pa čak i udati se za čovjeka koji joj može biti otac.

Već s 13 godina je počela raditi kao manekenka, a i danas je jednako krhke građe kao tada. Poznato je da je trenirala pucanje iz pištolja, a zna i spretno baratati s bubnjarskim palicama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Afra (@afrasaracoglu)

Naime, u najnovijoj objavi na Instagramu, s jednim videom svima je pokazala da bi komotno mogla biti u nekom bendu kao bubnjarica. Zasvirala je na partyju serije ‘Zlatni kavez’, a okupljeni su, što se može čuti na snimci, bili oduševljeni njenim muziciranjem. Inače, Afra nije jedina ‘muzičarka’ u popularnoj seriji. Njen kolega Emre Altuğ koji glumi Orhana, jedan je od najpopularnijih turskih muzičara.

Pročitajte još