Žene je zaludio ulogom u seriji “Sulejman Veličanstveni”: Sada Bali Beg izgleda potpuno drugačije i opet izaziva oduševljenje

Piše: L. K. P.

Iako se u regionu serija “Sulejman Veličanstveni” emitirala prije više od 10 godina publika i dalje dobro pamti likove glumaca koji su tri godine pratili na malim ekranima.

Osim glavnog lika, Sulejmana Veličanstvenog, veliku pažnju, naročito ženskog dijela publike privukao je i Burak Ozcivit, koji je tumačio ulogu Bali Bega.

Godinama unazada mnogi prate događaje koji su u vezi sa njegovim životom, a zahvaljujući društvenim mrežama imamo priliku da zavirimo u njegov život, koji i on sam, čini se ne krije od očiju javnosti.

Njegova nova fotografija, koja je osvanula na Instagramu, izazvala je pravu lavinu interesovanja i komentara na račun zgodnog i šarmantnog glumca.

Prvo što je moglo da se vidi jeste to da glumac izgleda, mnogi kažu, nikad bolje. Od onog Bali Bega nije ostalo ništa, a mnogim dama se sviđa ono što su sada imale priliku da vide.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Burak Özçivit (@burakozcivit)

Burak je pozirao na sofi u jednom luksuznom hotelu sa svojom suprugom glumicom Fahrije Evcen. Za razliku od ranijih fotografije glumac sada ima primjetno veću bradu i dužu kosu, a čini se i da je nabacio i koju kilu više.

Ipak to nije utjecalo na njegovu muževnost, baš naprotiv. I dalje je zadržao šarm, zavodljivost i jasno je – i dalje nosi titulu jednog od najpoželjnijih turskih glumaca.

izvor:glossy.rs

Pročitajte još