Ako Blake Lively kaže da je ok izlaziti u pidžami: Pogledajte neke od najljepših

Piše: L. K. P.

Na Blake Lively smo godinama gledali kao na pravu modnu ikonu, što zahvaljujući ulozi modno nepogrešive Serene van der Woodsen, a što zahvaljujući modnim odabirima u privatnom životu koji nas nikada ne razočaraju, no styling u kojem se pojavila na Chanel Tribeca Festival Artists Dinner nije sve oduševio u istoj mjeri.

Štaviše, dok su jedni njeno izdanje smatrali standardno neodoljivim, našlo se i onih koji su krenuli zbijati šale da je izgledala više kao da je krenula na spavanje nego na svečanu večeru.

Istina, komplet koji je odabrala neodoljivo podsjeća na skupocjenu pidžamu, no ako se nas pita, ne vidimo zašto bi to bilo nešto loše.

Budući da je bila riječ o Chanelovom događaju, od glave je do pete bila odjevena u komade poznate pariške kuće, a inspirirani njenim modnim odabirom, bacili smo se u potragu za najljepšim pidžama setovima po nešto povoljnijim cijenama. Jer ako Blake kaže da je ok nositi pidžamu tokom izlaska, ne vidimo razlog zašto i sami ne bismo ovakve kombinacije nosili malo češće.

 

Pročitajte još