Ovih pet stvari će muškarci uvijek primijetiti na vama za vrijeme intimnih odnosa

Piše: L. K. P.

Ako vam seks kvari pomisao da ti lak na noktima nije besprijekoran, za to stvarno nema razloga. Na takve stvari muškarci uopće ne obraćaju pažnju tokom seksa

No, pet stvari će itekako primjetiti.

  1. Tvoja inicijativa

Ako ćeš mu prepustiti da sve sam radi i čekati što će se sljedeće dogoditi, mislit će da nisi zainteresirana. Dakle, pokaži malo uzbuđenja! Preuzmi u nekom trenutku i ti malo inicijative. Okreni ga, popni se na njega… Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.

  1. Način na koji se kreće tvoje tijelo

Ako si predrvena, ohladit će se. Nadamo se da imaš dovoljno samopouzdanja – stoga se pokreni u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisni svoja prsa o njegova, obgrli ga nogama, diraj ga, migolji se… Što ćeš se više micati, oboje ćete se više uzbuditi.

  1. Tvoje oči

Gledaš li ga u oči? Gledaš li ogoljena tijela? Obje opcije su dobre. Ono što muškarci baš ne vole jest da zuriš u njegov alat (zar sumnjaš?), ili ako gledaš stalno samo svoje tijelo (bojiš se da ne izgledaš dobro?) ili pak zuriš u strop (dosadno ti je?). Dakle, nemoj očima ‘govoriti’ nešto što nije prikladno. Daj mu do znanja da ti je drago što ste sada zajedno…

  1. Tvoj dah

Ne, nije riječ o lošem zadahu (premda ni to nije baš privlačno). Riječ je u tome kako ‘zvuči’. Je li teži nego inače? Je li ti glas dublji? Ne moraš sumanuto stenjati ili biti zadihana kao da si otrčala maraton. Ali, neka se primijeti… Šapni mu nešto seksi u uho, neka zna da jedva čekaš što će se dogoditi. Njegovo uzbuđenje hrani se tvojim – dakle, nemoj se bojati pokazati ga!

 

  1. Nosiš li seksi donje rublje

Hej, nema frke ako si u bijelom pamučnom, on će ga ionako jedva čekati skiunuti s tebe, no činjenica da si se pripremala za vaš intimni susret otkriva da si mislila o seksu s njim – i to ga jako pali.

Pročitajte još