Omiljeni voditelj Žika Jakšić otvorio dušu: Otkrio pravi razlog razvoda, dva puta je napravio istu grešku

Piše: L. K. P.

Poznati voditelj Žika Jakšić godinama je na voditeljskoj sceni. Narod ga veoma voli jer sa svojim akcentom, nastupom i vedrim osmjehom oduševljava i razveseljava sve.

Publika ga voli gledati i slušati, jer je u emisijama opušten, otvoren i uvijek spreman na dobru zabavu i šalu, a vrlo često i takmičare u poznatom muzičkom takmičenju zna da spaja  sa srodnim dušama.

Omiljeni voditelj često je bio u centru pažnje javnosti zbog žena s kojim je bio.

Razvod Žike Jakšića i Dajane Paunović je te 2017. godine zatekao javnost.

O toj fazi svog života nerado govori, međutim, kako bi jednom zauvijek stavio tačku na nagađanja, producent je odlučio da otkrije do sada nepoznate detalje.

‒ Od prve supruge razveo sam se kad je Andrija imao šest godina, sjećam se da je tek pošao u školu.

Bio sam previše težak za život udvoje, samostalan, teško se prilagođavam bilo kakvim ularima, pa i onim koje brak neminovno nosi.

Snežana i ja nismo imali konkretan problem, svađu, prevare, prosto nismo mogli da uskladimo životne stavove i želje. Isti slučaj je bio i sa Dajanom…

Međutim, nisam se udaljio i uvijek sam bio prisutan u Andrijinom životu.

I kada smo bili kilometrima daleko i kada nisam bio u zavidnoj materijalnoj situaciji, stajao sam uz njega i, eto, završio je ozbiljne škole ‒ otkrio je svojevremeno za Kurir.

Razvod Žike Jakšića ni prvi, a ni drugi put nije bio jednostavan. Ipak, on je sa bivšim suprugama ostao u korektnim odnosima i aktivno učestvovao u odrastanju i vaspitanju djece što pokazuju i riječi Dajane Paunović.

‒ Mi ne samo da smo imali civilizovani razlaz nego imamo i najdivniji odnos na svijetu, kao dvije osobe koje su živjele zajedno, dijelile lijepe i manje lijepe trenutke i dobile najdivnije dijete.

Sina čuvamo i pazimo kao oči u glavi i dalje smo jedna velika porodica i to će zauvijek ostati tako.

Mislim da živimo skladnije, ljepše i bolje nego dvadeset posto ljudi koji su u braku ‒ potvrdila je svojevremeno bivša supruga Žike Jakšića.

Pročitajte još