Shakira prvi put iskreno o prekidu s Piqueom: Kao da mi je neko zabio nož u prsa, prošla sam pravi pakao

Piše: L. K. P.

Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu. Ubrzo nakon njihovog prekida, bivši nogometaš je počeo izlaziti s Clarom Chia Marti.

Patnja koju sam osjećala bila je vjerovatno najveća koju sam doživjela u cijelom života. Osjećala sam se kao da mi je neko zabio nož u prsa. Osjećaj je bio tako stvaran, rekla je Shakira (47) u novom intervjuu za Rolling Stone. Pjevačica je progovorila o prekidu s nogometašem Gerardom Piqueom (37), s kojim ima dvoje djece.

Pjevačica priznaje kako je nakon razvoda osjetila fizičku i emocionalnu bol, a osvrnula se i na pjesmu ‘Monotonia’ koju je izdala nakon prekida. U pjesmi ‘oplakuje’ svoju vezu, a u spotu Shakira stoji ispred trgovine te je u jednom trenutku netko udara u prsa.

Uprkos udarcu pjevačica se uspijeva podići i krene trčati ulicama dok u ruci drži svoje krvavo srce.

– Oni su me pokušali zaustaviti, rekli su mi: ‘Razmisli malo o tome. Zašto ćeš se tako eksponirati? To je previše’. Bile su to teške slike, zar ne? Ali bile su prave, tako sam se osjećala – priznala je Shakira te dodala kako ju je njezin tim savjetovao kako ne bi trebala objaviti takav video.

Inače, Shakira i Pique sredinom 2022. godine službeno su prekinuli dugogodišnju vezu. Shakira je od umirovljenog nogometaša starija točno 10 godina. Ubrzo nakon njihovog prekida, bivši nogometaš je počeo izlaziti s Clarom Chia Marti.

Pročitajte još