Rijetko emotivan trenutak: Kate Middleton nježno je mazila kćerKU na balkonu Palače

Piše: L. K. P.

Sve do prije nekoliko dana djelovalo je gotovo nezamislivo da ćemo Kate Middleton uskoro ugledati nasmiješenu i vedru u javnosti, ali na ceremoniji slavlja kraljevog rođendana nadmašila je sva očekivanja.

Oboljela princeza od Walesa nije skidala osmijeh s lica, blistajuću u društvu supruga Williama te malenih prinčeva Georgea i Louisa i princeze Charlotte, ali i princa Edwarda i njegovu suprugu Sophie te kralja i kraljice.

Upravo u njihovom društvo pojavila se na balkonu Buckinghamske palače u Londonu te s kćerKOM podijelila emotivan trenutak kakav rijetko viđamo.

Naime, na službenom profilu princa i princeze od Walesa osvanuo je video u kojem je prikazana Kate kako je nešto tiho upitala devetogodišnju Charlotte pa je nježno mazila po kosi, a princeza je u majčinoj pažnji vidno uživala.

Malena princeza nosila je zelenu haljinicu s tradicionalnom mašnom, a Kate Middleton blistala je u predivnoj bijeloj haljini dugih rukava s potpisom Jenny Packham, a posebnost haljine postignuta je crnim obrubom i vrpcom. Haljinu je kombinirala s jednostavnim bijelim salonkama sa špic završetkom, crnom ručnom torbicom, a završni pečat outfita čini bijeli šešir Philipa Treacyja.

 

Kosu je podignula u nisku elegantnu punđu, a od nakita nosi naušnice od safira i dijamanata koje je naslijedila od princeze Diane te zlatni broš pukovnije Irske garde.

 

Na istom Instagram profilu objavljen je i video u kojem su montirani svi bitni detalji današnje ceremonije, a iako je ona bila posvećena rođendanu kralja Charlesa, srca Britanaca ipak je najviše ispunio prizor prelijepe i nasmiješene Kate Middleton.

Pročitajte još