Vječno rivalstvo: Šta je radila Meghan Markle dok je narod slavio povratak Kate Middleton

Piše: L. K. P.

Kate Middleton i Meghan Markle nikako da zakopaju ratnu sjekiru, a posljednji potez Meghan Markle pokazuje da više ni ne bira sredstva. Bivša glumica ne može prihvatiti pažnju koju dobiva Middleton, a odlučila se umiješati čak i u ceremoniju ‘Trooping the Colour’, tačnije prvo pojavljivanje vojvotkinje otkako je otkrila bolest.

Kate Middleton u subotu je zablistala u Londonu odjenuvši bijelu kombinaciju s crnim detaljima, a njeno nasmiješeno lice razveselilo je masu koja je zabrinuta za njeno zdravstveno stanje. Pojavljivanje Middleton na ceremoniji pokazatelj je da oporavak teče pozitivno, jer poznato je da svaki njen potez mora biti liječnički odobren.

I dok se Kate Middleton pripremala za svoj prvi izlazak od Božića, Meghan Markle je predstavila novi proizvod svog lifestyle brenda American Riviera Orchard.

Večer prije ‘Trooping the Colour’ objavljeno je da Meghan Markle sada proizvodi i džemove od malina, ali i pseće keksiće u obliku kosti. Vijest je objavio argentinski polo igrač Nacho Figueras na svom Instagramu pokazavši poklone koje je dobio od brenda.

Pročitajte još