Kako izgleda Sara, unuka Ljubiše Samardžića?

Piše: L. B.

Unuka Ljubiše Samardžića po zanimanju je diplomirani menadžer bezbjednosti, međutim, javnosti je interesantna upravo zbog činjenice da joj je deda bio jedan od naših omiljenih glumaca.

Ona plijeni ljepotom i izgleda kao manekenka, što dokazuju i njene slike na društvenim mrežama. Sara je patila zbog smrti oca, kojeg je izgubila jako rano, a ni njen deda Ljubiša nikada se nije oporavio zbog gubitka sina Dragana 2011. godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Samardzic (@sara_samardzic)

Velika tuga Saru je zadesila ponovo prije nekoliko godina kada je izgubila i majku.

Unuka Ljubiše Samardžića tada je podijelila fotografiju sa vjenčanja svojih roditelja uz komentar da su sad opet tamo negdje zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Samardzic (@sara_samardzic)

Posijle dedine smrti Sara je na Instagramu napisala:

– Imala sam sreće što sam te poznavala 23 godine, od kad sam bila mala i nisam shvatala šta je to biti glumac i biti poznat, što sam se durila kad prilaze nepoznati ljudi dok šetam sa svojim dedom, što sam plakala na scene Policajca sa Petlovog brda, jer kako moj deda može da sjedi sa 4 žene, a da nijedna od njih nije moja baba.

– Znam da si tamo gore sretan i da si poslije toliko godina opet sa svojim Gagom. Ne brini ostavio si nas žene u sigurnim rukama, Stefke će nas paziti ovdje, on je sad glava kuće, a ti i Gaga sa neba. Deda, a sad adio – dodala je ona tada.

Pročitajte još