Ovo je dom Sanje Vučić : 11 godina je bila podstanar, a sad ima nekretninu u centru grada

Piše: L. K. P.

Sanja Vučić je od samog početka svoje karijere pametno štedjela pa je sebi uspjela priuštiti životni prostor koji će joj biti oaza mira, ali i mjesto stvaranja umjetnosti.

Pjevačica nije toliko otvorena da pokazuje svoju privatnost, ali je sada snimila dio svog stana i tako dozvolila svojim fanovima da zavire u njeno carstvo.

Prvo što se vidi je da su dnevna soba i kuhinja smještene u jednu jako prostranu prostoriju kojom dominiraju svijetle nijanse, a čini se da je glavna zvijezda iste velika žuta garnitura.

Pored toga, Sanja u jednom uglu ima svoj kutak za stvaranje glazbe pa se tu nalaze gitare i klavir, smješteni ispred ogledala. Odmah u nastavku, s lijeve strane, postavljen je veliki televizor, na kojem je gledala seriju ‘Seks i grad’.

S druge strane prostorije je kuhinja, dok je naspram nje veliki šank s dosta prostora za odlaganje.

Čini se da Sanja baš uživa i u zrcalima koja su postavljena na nekoliko mjesta u prostoriji u kojoj najviše uživa.

Kako se ranije pisalo, Sanja je kupila stan od 90 kvadrata na beogradskom Vračaru za koji je izdvojila čak 270.000 eura. Inče, svojevremeno je istaknula da je 11 godina bila podstanar te da je vrijedno radila kako bi sebi mogla priuštiti krov nad glavom.

Pročitajte još