Tarik i Lejla Filipović o braku: Život je sve, i suze i smijeh i uspon i pad

Piše: L. K. P.

Televizijski voditelj i glumac Tarik Filipović i njegova supruga, bivša misica Lejla, oduvijek su slovili za jedan od najskladnijih i najomiljenijih parova na javnoj sceni. Svoju su ljubav okrunili brakom 2007. godine na Silvestrovo, a dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman. U zajedničkom intervjuu za hrvatske medije otkrili su tajnu svoje bračne idile.

Svako pojavljivanje Lejle i Tarika Filipovića u javnosti izazove veliku pažnju. Osobito se komentira i piše o njihovoj modnoj usklađenosti. Nekadašnja misica, danas poduzetnica objasnila je da se prvo ona spremi, a onda Tarika lakše usklade.

Progovorili su na temu svog skladnog odnosa i braka. ‘Lejla je otkrila da ni kod njih ‘nije idealno kao kod nikog drugog, i smatra da ne postoji savršeno, ali da se njih dvoje trude da to tako bude’.

‘U jednu ruku je, život je sve i suze i smijeh i uspon i pad, tako da mi to zajedno nekako puno ljepše i bolje podnosimo’, reko je Tarik za In Magazin.

Rijetko se posvađaju. Kad se počnu raspravljati malo glasnije, njihovi sinovi ostanu u šoku. Kod njih nema deranja, nema povišenih tonova. Tarik i Lejla zajedno čak i vježbaju. Glumac je rekao da se prije braka naslušao viceva i priča o punicama, ali da je njegova ‘stvarno kao druga mama’ te da se ‘jako vole’.

Pročitajte još