Pogledajte kako je zlatna bosanska snaha proslavila rođendan: Malo starija i puno čarobnija

Piše: L. K. P.

Iako će sigurno dobiti brojne rođendanske čestitke i darove, proslavljena hrvatska bacačica diska Sandra Elkasević svoj najdraži poklon osigurala je sama početkom mjeseca kada je osvojila zlatnu medalju na Europskom prvenstvu u Rimu. Iako je 21. juna navršila 34 godine i dalje ne posustaje, a s novim zlatom ušla je u sportsku povijest kao prva atletičarka koja je u istoj disciplini osvojila čak sedam uzastopnih evropskih zlata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Elkasević (@discus70queen)

A nakon sportskih uspjeha, Sandra je otišla kratko na more, nakon čega je čekaju Olimpijske igre u Parizu pa je ovo idealno vrijeme da se odmori i proslavi rođendan sa suprugom i trenerom Edisom Elkasevićem za kojeg se udala zadnjeg dana prošle godine. Atletičarka  je tada promijenila i prezime pa joj nedavno osvojena medalja zbog toga nosi posebno značenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Elkasević (@discus70queen)

Povodom svog rođendana Sandra je na Instagramu objavila fotografiju u crnom kupaćem kostimu s crnom čipkastom tunikom te napisala “Malo starija i puno čarobnija. Nikad se nisam osjećala tako fantastično!”. A kako i ne bi uz voljenog supruga bosanskog porijekla, vrhunske sportske rezultate i uvijek izazovnu Olimpijadu s koje je već donijela dvije zlatne medalje.

Pročitajte još