Romantično vjenčanje na otoku: Diletta Leotta izgovorila sudbonosno “Da”

Piše: I. H.

 

Jedna od najpopularnijih sportskih novinarki, Diletta Leotta, udala se za njemačkog nogometnog vratara Lorisa Kariusa, s kojim je prije prošle dobila prvo dijete, djevojčicu Ariu.

 

Poznata talijanska TV sportska novinarka Diletta Leotta izrekla je sudbonosno da u bajkovitom ambijentu, na talijanskom otoku Lipari, dijelu arhipelaga Eolie pored Sicilije.

 

Zgodna plavokosa Talijanka i Loris Karius su, nakon ceremonije vjenčanja s porodicom i prijateljima,  prešli na zabavu na otoku Vulcanu, fantastičnoj poziciji s pogledom na more u netaknutoj prirodi.

Diletta je prošetala dugačkim bijelim tepihom u pratnji svog oca, a na oltaru je čekao nogometaš Newcastlea. Tu je bila i malena Aria, kćerka koju je par dobio prošlog augusta.

 

“Ono što sam oduvijek željela”, napisala je Diletta uz prve fotografije s vjenčanja na Instagramu, a to je imala ispisano i na vjenčanici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lagiornatadeivip_

Na vjenčanju je zapjevala i slavna Elodie, Dilettina bliska prijateljica i djeveruša. Ceremoniji je prisustvovalo više od 160 zvanica, od kojih su mnogi dan ranije kako bi učestvovali u predsvadbenoj bijeloj zabavi i proslavili Kariusov rođendan, koji danas, na dan vjenčanja, puni 31. godinu. Među poznatim licima iz svijeta zabave koji su stigli na vjenčanje su Chiara Ferragni, Elisabetta Canalis, Michelle Hunziker, Aurora Ramazzotti…

 

Diletta Leotta je prije nekoliko mjeseci najavila vjenčanje s Lorisom Kariusom, podijelivši fotografiju sa zaručničkim prstenom uz koju je napisala: ‘Rekla sam da’. Zaruke su se dogodile prošlog ljeta, prije rođenja njihovog prvog djeteta, Arije, no par je do tada odlučio vijest o tome čuvati u tajnosti.

Pročitajte još