Jedna od najbolje odjevenih kraljica stigla je u Pariz i izazvala spektakl

Piše: L. K. P.

 

Kada je riječ o Parizu i modi, tu nema nedoumica – na cijeni je elegancija, vrhunski chic i sofisticiranost. A kraljica Rania vrlo je ozbiljno shvatila izbor svog stajlinga za radni sastanak u francuskoj prijestolnici

Predsjednik Francuske Emanuel Macron i jordanski kralj Abdulah II sastali su se na radnom ručku u Elizejskoj palači, a sastanku su prisustvovale i njihove bolje polovice – prva dama Francuske Brigitte Macron i jordanska kraljica Rania.

Bezvremenska elegancija jordanske kraljice Ranije nadaleko je poznata. Bilo da se radi o glamuroznom događaju, dnevnom izlasku ili kakvoj posebnoj prilici, jordanska kraljica redovito dokazuje da se savršeno snalazi kada su u pitanju bezvremenska moda i vječni komadi. Njezin istančani modni izričaj uključuje haljine s kojima savršeno kombinira klasične i vječne trendi komade s elementima tradicije koji u svakoj prilici veličaju ženstvenost i dobar stil koji je poznaje vremenske odrednice Zbog toga su njezine modne kombinacije su vječna modna inspiracija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

A Rania je bila prava modna inspiracija i kada se pojavila na radno sastanku u Parizu. Za tu prigodu odabrala je šumski zeleni komplet sastavljen od suknje raskošnog A-kroja, koji uvijek djeluje tako damski, i oversized topa kratkih rukava i s vezanjem oko vrata. Dizajn dojmljivog kompleta u dvije nijanse zelene potpisuje Elie Saab, baš kao i malu, također, zelenu torbicu koju je Rania nosila prebačenu preko ramena.

Stajlingu je dodala nezaobilazne visoke potpetice, a i ovog puta je posegnula za klasičnim, špic salonkama. Bijeli model koji je vješto iskombinirala sa smaragdno zagasitim stajlingom djelo je obožavanog Jimmy Chooa.

Pročitajte još