Zbog ovog je David Beckham znao da je Victoria “ona prava”

Piše: L. K. P.

David i Victoria Beckham već su više od dva desetljeća jedan od najmoćnijh parova svijeta. Svojim likom i djelom sudjeluju u gotovo svim oblicima industrije zabave, a jedno drugog samo potiču na uspjeh i napredak.

Kultni par uskoro će proslaviti 25. godišnjicu braka, a da su i dan danas zaljubljeni kao prvog dana potvrdio je David svojim romantičnim istupom prisjetivši se života prije Victorije.

Beckham je već nekoliko puta rekao da ga je Victoria Addams očarala još preko televizije kada je gledao spot popualrnih Spajsica u kojem je glumila te je svom suigraču iz Manchester Uniteda Garyju Nevilleu rekao je da će ‘biti s njom’.

– Par mjeseci prije nego što smo se upoznali bio sam u inozemstvu s engleskim timom. Gary Neville i ja bili smo u hotelskoj sobi i pojavio se spot Spice Girls. Mislim da je sviralo ‘Say You’ll Be There’. Pokazao sam na ekran i rekao mu: ‘To je djevojka za mene i idem po nju, rekao je bivši nogometaš otkrivši da je Victoria njegova vizija savršenstva.

I nije David jedini koji je takvo što pomislio, Victoria je imala brojne fanove, ali i njoj je pažnju privukao zgodni Englez.

– Sjećam se da sam davala intervju za nogometni časopis i pokazali su mi fotografije različitih nogometaša. Nisam imala pojma tko je on, ali samo se sjećam da sam pomislio jednu riječ: „Prekrasan“, prisjetila se.

Ubrzo nakon prvog susreta, par je otišao na prvi spoj, ubrzo su postali nerazdvojni, a njihova priča i danas traje.

 

Pročitajte još