Bura se ne stišava. Oglasila se i Aida Yespica: Ne zabavljam se sa Ozilom, i on zbog mene nije otišao iz “Reala”

Piše: Redakcija

Još uvijek se ne stišava bura zbog transfera Mesuta Ozila iz “Real Madrida” u engleski “Arsenal”. Mediji spekuliraju da je “Real” prodao Ozila zbog njegove zaluđenosti zgodnom Venecuelankom Aidom Yespicom. Španski i italijanski mediji prvi su plasirali priču o navodnim Ozilovim odlascima avionom na dan utakmice u Pariz i Milano kako bi vidio fatalnu Aidu. Ozilov otac Mustafa, zaprijetio je “Real Madridu” tužbom, jer vjeruje da je takav pokušaj diskreditiranja krenuo upravo iz ovog kraljevskog kluba, najviše zbog velikog negodovanje navijača zbog prodaje drugog najboljeg “Realovog” igrača.

Smatra da iza svega stoji predsjednik “Reala” Florentino Perez.

– Samo zato ako čovjek zarađuje milione ne znači i da je častan. Perez nema ni trunke časti! Mesut je ispao žrtveno janje, a ja pohlepni otac koji je želio puno novaca. Tužit ćemo “Real Madrid” zbog ove prljave kampanje – kazao je Mustafa Özil za njemački “Bild”.

Da bi priča imala sve aktere, ovih dana se oglasila i Aida, nekadašnja najljepša djevojka svoje zemlje, demantirajući ljubavnu vezu sa fudbalerom.

– Poznajem Ozila. Prije dvije godine slučajno smo se sreli u jednom noćnom klubu u Madridu. No, nemam nikakve veze s njegovim odlaskom iz “Reala”. Nisam nikada spavala s njim. Razmijenili smo brojeve telefona. Jedne noći me nazvao i rekao da je u Milanu te pitao hoćemo li se vidjeti. Otišli smo na večeru u jedan poznati klub i nismo se skrivali od paparazza. Nakon toga se ništa nije dogodilo. Danas smo oboje sretno zaručeni – otkrila je Aida italijanskim medijima.
Dodala je i to da Ozila poštuje i da su prijatelji.

– On je mlađi, čak i niži od mene. Imamo divno prijateljstvo i ništa više. Nema više moj broj jer sam ga promijenila, a ja sam njegov izbrisala. Očekujem da i on potvrdi istu priču, kao pravi džentlmen – govori lijepa Venecuelanka.

[nggallery id=170]

Pročitajte još