Nova “Azra” s lijepim i ekskluzivnim vijestima od sutra čeka na vas!!!!

Piše: Redakcija

Dragi naši od sutra je u prodaji novi broj magazina “Azra”. Donosimo ekskluzivnu i lijepu vijest: Jedna od najobrazovanijih bh. žena, koja je nebrojena puta činila sve da našu zemlju na najbolji način promovira u svijetu; o čemu svjedoče i dolasci holivudskih zvijezda u naš glavni grad, žena besprijekornog stila, Emina Ganić za nekoliko mjeseci će se ostvariti u ulozi majke. Glumica koju volimo gledati u sva tri medija; pozorištu, televiziji i filmu, Minka Muftić prvi put govori o gubitku supruga, o tome kako je njegovu smrt prije četiri godine pojasnila kćerkici. Minka je također, što prvi put potvrđuje za naš magazin, bila među glumačkom postavom hit serijala “Game of thrones”. Poznata glumica govori i o liku Sene koji će je sigurno pratiti i u narednim godinama, te pojašnjava zašto se ne smatra zvijezdom niti ženom od karijere.

– Da ja imam neku vilu s bazenom, pa da kažem meni je ovo moja karijera dala, ali nemam. Ja sam žena s cekerima, šta ću ja pričati o karijeri. I neka sam ja to. Imate vi mnogo poznatih koji neće ni u tramvaj da uđu. Kada je moja Sita bila mala, nismo imali potrebe koristiti gradski prijevoz, a sada uđemo, provozamo se, neka se malo tih bacila nakupi – kaže Minka za “Azru”.

Tarik Filipović govori o razlozima zbog kojih je odlučio raditi monodramu “Ćiro”, godini u kojoj je upoznao slavnog trenera, te zašto ga smatra dijelom svoje porodice.

Bračni par Jasmina Bogućanin Sarvan i Džanin Sarvan govore zbog čega su napustili Švedsku i odlučili se vratiti u BiH, gdje su kupili imanje i posvetili se zdravom načinu života.

Sjećate li se najveće trakavice 2007. godine između glumca Gorana Višnjića, supruge Ivane i ljubavnice Mirele koja mu je rodila kćerku? Dvije suparnice su danas zakopale ratne sjekire, a glumac navodno svaki put kad dođe u Hrvatsku viđa kćerkicu Lanu.

“Azra” vas daruje i ovoga puta, provjerite na strani 49.

1044_Naslovna

 

Pročitajte još