Koji horoskopski znak se najbolje ljubi?

Piše: Redakcija

Ovan se ljubi snažno, nezaboravno i energično, ljubljenje ga oduševljava i jako dobro zna kako zapaliti partnera na taj način.

Bik ima čvrst, ali lagan i senzualan poljubac prije kojeg mora biti dodira, makar samo ruku, ili dobrog maženja.

Blizanci su i u poljupcima prevrtljivi, tako da mogu to samo odraditi, ali ako im se ljubi, to sigurno nećete brzo zaboraviti.

Rak često inicira poljubac, jer se obožava ljubiti. No, njegov je poljubac korektan, ali ne ostavlja bez daha, ni slučajno.

Lav je možda i najveći majstor među svim znakovima što se tiče ljubljenja, garantirano obara s nogu pa se samo prepustite i uživajte.

Djevica je u ljubljenju, kao i u svemu što voli raditi, savršena, pa je njen poljubac vrlo pažljiv i pun osjećaja.

Vaga voli razmjenu nježnosti, ali po principu jednakog uzvraćanja, tako da što više uzvraćate, dobivate sve više. Sjajno!

Škorpija je po prirodi, a i u seksu, vrlo strastven znak, tako da je i poljubac koji daju upravo takav.

Strijelac uvijek želi više od onoga što dobiva, pa tako u ljubljenju s ovim znakom morate moći dugo trajati.

Jarac ima profinjen i elegantan poljubac, ali je problem u tome što ih baš ne dijele šakom i kapom nego se morate dobro oznojiti.

Vodolija obožava neobične i iznenadne poljupce, pa morate glumiti nezaineresiranost kako bi dobili jedan od najboljih poljubaca života.

Ribe se ljube pažljivo i nježno, vole da im se uzvrati na isti način, ali pravi ćete poljubac dobiti samo ako lijepo mirišete.

Pročitajte još