Sud je odlučio: Severinin suprug Igor Kojić ne može objavljivati fotografije malenog Aleksandra na svojim društvenim mrežama

Piše: Redakcija

Općinski građanski sud u Zagrebu donio je rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije njenog sina Aleksandra, pišu hrvatski i srbijanski mediji. Aleksandrov otac Milan Popović tražio je samostalno zastupanje svog maloljetnog sina, što mu je sud i odobrio, a čime je donijeta i privremena mjera zabrane objavljivanja Aleksandrovih fotografija na javnim Facebook i Instagram profilima Igora Kojića jer je to protivno interesu djeteta, piše Blic.

Severinin menadžer Tomica Petrović sudsku odluku tumači drugačije.

– Nije istina da je Općinski građanski sud u Zagrebu donio rješenje kojim zabranjuje Severininom suprugu Igoru Kojiću da na društvenim mrežama objavljuje fotografije njenog sina. Istina je da je donesena nepravomoćna sudska odluka koja Popoviću omogućuje da u tužbi protiv Igora Kojića svoje dijete zastupa samostalno, što znači da mu za tu tužbu ne treba Severinina suglasnost – navodi Petrović u saopćenju kojeg prenosi 24sata.

Podsjećamo, tri godine traje sudska borba između Severine i Milana Popovića za ravnopravno roditeljstvo nad sinom Aleksandrom.

 

Pročitajte još