Borba za sina je počela: Severina i Milan prvi put zajedno na sudu

Piše: Redakcija

Dugo očekivano suđenje između Severine Vučković i Milana Popovića za skrbništvo nad sinom Aleksandrom počelo je jutros u Zagrebu. Srbijanski poduzetnik je prije ročišta na sud došao taksijem te se našao sa svojim advokatima Ljubom Pavasovićem Viskovićem i Romanom Biharom. Nekoliko trenutaka kasnije stigla je i Severina, u pratnji advokatice Jadranke Sloković, te svog menadžera Tomice Petrovića, piše Dnevnik.hr.
Reginalni mediji su se okupili ispred Općinskog suda u Zagrebu. Čeka se rasplet događaja…

Paralelno sa sudskim postupkom, Centar za socijalni rad u Zagrebu prošle sedmice je pozvao Severinu i Milana na razgovor radi utvrđivanja njihove podobnosti kao roditelja. Tom prilikom Popović je zamolio Centar da mu pomogne kako bi vidio sina, što je i učinjeno. Milan se jučer u Centru sastao s Aleksandrom nakon više od dva mjeseca. Severina se nije htjela susresti s Popovićem pa je poslala svoju majku. Milan ga je dočekao u suzama i ponijele su ga emocije – javlja portal RTL televizije.

Pjevačica zahtijeva da Milan viđa sina samo u njenom prisustvu radi dobrobiti djeteta, a Milan želi regulirati vršenje roditeljske dužnosti, odnosno zajedničko skrbništvo nad djetetom.

[nggallery id=215]

Pročitajte još