Lifestyle

Razlog zbog kojeg Kate Middlton nikada ne nosi crveni lak za nokte

Britain's Catherine, Duchess of Cambridge sits in the Royal Box on Centre Court to watch Romania's Simona Halep playing US player Serena Williams during their women's singles final on day twelve of the 2019 Wimbledon Championships at The All England Lawn Tennis Club in Wimbledon, southwest London, on July 13, 2019. (Photo by Ben STANSALL / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE

Kada je u pitanju postavljanje trendova, dok se i dalje imaju na umu klasične kraljevske tradicije, Kate Middleton ne prelazi granice. Njen stil je klasičan ali ipak veoma moderan. Vojvotkinja također voli da mijenja svoj izgled ljepote. Postoji veoma specifičan razlog zašto nikada niste vidjeli Kate sa crnim ili crvenim noktima.
Prirodni izgled noktiju je dozvoljen na zvaničnim kraljevskim događajima, koji imaju tendenciju da se održavaju kada i gdje se snimaju njene fotografije. Ovo također objašnjava zašto je kraljica Elizabetha II od 1989. godine nosila istu nijansu laka za nokte od Essie's Ballet Slippers. Uostalom, to je kultni klasik. Kate je nosila sličnu, čistu rozu nijansu na dan vjenčanja. Marina Sandoval, koja je radila manikuru izjavila je za Daily Mail, da je te godine pomiješala Bourjois Rose Lounge i Essie Allure kako bi kreirala prilagođenu nijansu.