Dom kao nov: Burgundy i siva savršen su par

Piše: Redakcija

S OVIM BOJAMA SE VOLI

Burgundy boja budi osjećaj bogatstva i luksuza, stoga se najviše primjenjuje u klasičnim interijerima. Ova nijansa potiče um, tijelo i duh, te po feng shuiju priziva na površinu naše samopouzdanje i stabilnost. Najbolje ju je kombinirati sa svijetlo sivom, bež, bijelom i bojom pudera. Međutim ova boja će se idealno slagati i s bojama iz zemljine palete tonova, kao i s kraljevsko plavom i toplijim varijantama sive. Nijansa Burgundy u vaš dom će lako unijeti eleganciju dekorativnim detaljima, teksturama ili bojom za zid. Imajte na umu da, ako ovom bojom farbate zidove, morate imati dovoljno veliki prostor jer ova nijansa vizualno sužava prostor. Ako baš nemate veliku prostoriju u stanu, a jako je želite imati na svom zidu, onda radije jedan zid obojite u Burgundy nijansu, a ostale ofarbajte bijelom.

SAVJET VIŠE
Za one koji su skloni eksperimentiranju Burgundy boja s tirkiznom je savršena kombinacija pogotovo za hladnije dane koji su pred nama.
SAVJET VIŠE
Burgundy nijansa bit će savršena i u tradicionalnoj sivoj kuhinji. Dodate li u nju detalje boje vina osim što ćete je osvježiti, dobit ćete i kuhinju u novom ruhu.
SAVJET VIŠE
Ako dekorirate sto u nijansama ove boje budite sigurni da ćete postići vrlo elegantan i bezvremenski dojam te počastiti sebe i svoje goste dozom luksuza.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti