Beauty revolucija samo za njega: Botox vole muškarci

Piše: Redakcija

Svjedoci smo da posljednjih godina muškarci jako puno brinu o vlastitom izgledu. Iako su jogging, teretana, planinarenje i biciklizam discipline koje uglavnom vežemo za jači spol kada je riječ o njihovoj brizi o zdravlju i izgledu, postoje i beauty tretmani koje oni provode s vremena na vrijeme. Brijanje i šišanje su samo oni usputni, a kroz današnje usluge kozmetologije i dermatologije muškarcima se pruža mogućnost da u stopu prate žene kada je riječ o njezi lica i tijela, a da pritom ne umanje svoju muževnost.

REVIDERM SKIN PEELER MIKRODERMOABRAZIJA

Ovaj tretman lica osvježava i regenerira mušku kožu, te ublažava hiperpigmentaciju i vraća licu zdrav i njegovan izgled. Iako se bore kod muškaraca pojavljuju kasnije nego što je to slučaj sa ženama, jer je muška koža lica deblja od ženske i do 30 posto, te sadrži čvršću vezu masnog tkiva i nije sklona isušivanju, ipak je podložna pojavi mitisera i drugih nečistoća, jer je svakodnevno izložena iritaciji zbog brijanja. Naime, brijanjem se ne uklanjaju samo dlačice, nego i površinski sloj kože, odnosno nastaju sitna oštećenja i ranice. Upravo zbog toga se preporučuje Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazija, koja u prvoj fazi uklanja mrtve ćelije, potom stimulira rast novih kožnih ćelija u bazalnom sloju koje potom migriraju u gornje slojeve, postepeno obnavljajući oštećeno tkivo.

JUVEDERM HIJALURONSKI DERMALNI FILERI
Iako se znakovi starenja kod muškaraca pojavljuju kasnije nego kod žena, ni oni nisu otporni na bore. Muške bore su duboke, a osim njih na muškoj koži dolazi i do gubitka mišićne mase, te opuštanja kože u kombinaciji s natečenim očima i tamnim podočnjacima. Zbog toga je jedan od najtraženijih tretmana upravo tretman s Juvederm hijaluronskim dermalnim filerima, koji ublažavaju bore, revitaliziraju kožu i vraćaju joj vlažnost i volumen.

MED VISAGE
Med Visage je još jedan tretman namijenjen jačem spolu. Ovaj tretman također obnavlja i regenerira, te popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože. Koža postaje baršunasta i meka uz pomoć djelovanja ultrazvuka i radiofrekvencije koja postiče rast novog kolagena i s vremenom stvara prirodan učinak popunjavanja i toniranja kože.

 BOTOKS
Tretman botoksom je tretman broj jedan za estetiku lica u svijetu. On opušta rad pojedinih mišića koji učestvuju u mimici i tako umanjuje bore u području oko očiju i na čelu. Botoks suptilno može podići obrve i kapke, ali i uglove usana koji se s godinama spuštaju. Osim ovog tretmana, sve veću popularnost među onim namijenjenim muškarcima dobija i botoks terapija protiv znojenja, koja je idealna za muškarce s obzirom na činjenicu da su skloniji znojenju. Naime, ubrizgavanjem botoksa u kožu utječe se na uspostavljanje signala između završetaka živaca i žlijezda znojnica u koži, što djeluje poput prepreke zbog čega žlijezde znojnice ostaju neaktivne. Budući da su ljetne vrućine pred nama, sada je idealno vrijeme da se podvrgnete ovom tretmanu.

ZERONA LASER
Kada je riječ o brizi o tijelu, pravila su jasna; pravilna prehrana, zdrave životne navike, dovoljno sna i nezaobilazno vježbanje. Međutim, ako nemate čvrstu volju i ukoliko pokleknete pred nezdravom hranom za vas postoje uređaji i tretmani uz pomoć kojih ćete imati mišićave ruke i pločice na stomaku. Jedan od takvih tretmana je i tretman razbijanja masnih naslaga Zerona hladnim laserom. Ovaj laser, osim što uklanja masne naslage, smanjuje obim negativnih nuspojava. Za vrijeme tretmana hladni laserski zraci stvaraju poru na masnoj ćeliji kroz koju se sadržaj masne ćelije izlučuje, a koji potom prirodnim putem odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sistem. U kombinaciji s redovnim vježbanjem, rezultati su sigurni.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti