Angelina Jolie i Brad Pitt: Tajno vjenčanje ili je na prstu samo skupo zlato

Piše: Redakcija

Američki mediji javljaju da su se Angelina Jolie i Brad Pitt tajno vjenčali. Do zaključka su došli kada su vidjeli kako par nosi zlatno prstenje. Angelina je zlatni prsten nosila uz zaručnički. Brad Pitt je nedavno na crvenom tepihu filmskog festivala u Torontu u Kanadi nosio prsten koji se lako mogao primijetiti.

Dok se potvrda o vjenčanju čeka, sigurna je informacija da glumica uskoro počinje snimanje o Drugom svjetskom ratu. Naime, nakon što je snimila film o Bosni „U zemlji krvi i meda“,  Angelina Jolie je odlučila ponovo režirati. Ovoga puta radnju svog novog filma „Unbroken“ smjestila je u period Drugog svjetskog rata, piše portal RTL-a.

„Unbroken“, temeljen na knjizi Laure Hillenbrand, prati život olimpijca i ratnog heroja Louisa Zamperinija koji je s još dva člana posade preživio na splavu 47 dana nakon pada aviona, prije nego što ga je pronašla japanska mornarica i zarobila.

Knjiga je bila na vrhu top liste bestselera New York Timesa 146 sedmica zaredom i jedna je od najbolje prodavanih knjiga od 1942., kada se popis počeo objavljivati. Naslovnu ulogu u filmu glumit će Jack O’Connell, a u glumačkoj ekipi bit će i Garrett Hedlund, Domhnall Gleeson i Finn Wittrock.

Angelina je s djecom proteklih sedmica boravila u Australiji gdje je razgledala lokacije za snimanje.

Zamjenik predsjednika vlade New South Walesa Andrew Stoner kazao je kako će produkcija Universal Pictures donijeti milione dolara prihoda toj saveznoj državi i stvoriti najmanje 300 novih radnih mjesta, piše RTL.

Pročitajte još